Actorul Mircea Diaconu, care peste puțin timp va fi marea revelație a acestor alegeri, nu se va opri aici, adicătelea la Parlamentul European. Surse din apropierea  fostului ministru liberal spun că acesta se va înscrie în cursa pentru Cotroceni, susținut din umbră de PSD.

Spre deosebire de Călin Popescu Tăriceanu, care nu a putut să rupă de la PNL niciun fost ministru sau parlamentar, primar etc. (nu îl numărăm pe Sorin Ilieșiu), și deci nici mari procente nu a adus social democraților – deși aceștia i-au pus coroana de președinte al Senatului pe cap –  Mircea Diaconu, a luat, se pare, de la fostul său partid peste 5 procente.

Paguba făcută de Mircea Diaconu fostului partid care l-a făcut ministru și parlamentar este considerabilă.

Păcat că alegătorii nu au înțeles că dacă cineva mușcă odată mâna care l-a hrănit, o va mai face și altădată,a dică la toamnă când este posibil să se demonstreze că pentru Diaconu nu contează decât funcțiile. Și poate și banii, caz în care va opta să rămână la Bruxelles pe o leafă frumoasă pentru care va recita, cel mult, din Hamlet pe holurile Parlamentului European.

loading...

6 COMENTARII

  1. Mizerii,d-l Diaconu a luat voturi de la cei scarbiti de aceasta clasa politica oportunista…asta spus frumos!!Eu si altii ca mine, nu ar fi votat deloc daca nu aparea Mircea Diaconu

  2. Dupa cum se vede sustinatorii si prostii deja au ainceput sa apara ……S-a intrebat vreunul inainte de a pune stampila pe Diaconu , ce poate face omul asta pentru Romania , daca el nu s-a descurcat nici ca ministru al culturii ? PNL l-a facut ministru , iar ca recunostinta , i-a luat 5 % , inhaitandu-se cu Ponta si pupincuristii de la Antena 3 ! A fost o unealta in mana lui Ponta , prin Antena 3 , de a deturna voturi de la PNL si , i-a reusit lui Ponta . Inca din 1990 a umblat dupa functii , facand parte si din Guvernul Ilie Verdet care a tinut 22 minute ! A schimbat 5 partide …. Sub masca unui aparent prost , se ascunde un mare nemernic !

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.