Un atac extrem de violent si de suburban a lansat Victor Ponta impotriva co-presedintelui PNL, Alina Gorghiu. Aparandu-l pe doctorul Sorin Oprescu, premierul declara ca nu are de gand sa faca parte din “corul de sacali si hiene raraite”, nominalizand-o, in mod explicit, pe liberala.

Chiar si pentru Victor Ponta aceasta violenta de limbaj, avand ca tinta o femeie, lidera celui mai puternic partid din opozitie, reprezinta o actiune atipica. Sa fie oare Victor Ponta atat de legat de Sorin Oprescu incat si-a pierdut controlul pentru moment? Greu de presupus. Mai degraba cred ca Victor Ponta se teme. Si nu pentru el insusi, de asta data. Nu de propriul dosar penal si de deznodamantul pe care acesta l-ar avea. Se teme, in schimb, de rolul pe care Alina Gorghiu il poate juca in alegerile care urmeaza sa fie declansate pentru Primaria Generala a Capitalei si care, in mod normal, ar putea si ar trebui sa fie castigate de liberali.

Incercand sa anticipeze urmatoarea mutare pe tabla sah politica a Alinei Gorghiu, Victor Ponta se teme si loveste. Suburban si sub centura. Ceea ce, in termeni pugilistici, inseamna, nici mai mult, nici mai putin, decat faptul ca, in acest razboi politic si mediatic, Victor Ponta este surprins cu garda lasata.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.