Primarul Constanţei, Radu Mazăre, are în plus faţă de anul trecut, potrivit ultimei declaraţii de avere, un autoturism Jeep Willys, fabricat în 1968, şi un Jaguar, fabricat în 1974, el deţinând în continuare un teren în Madagascar, un apartament în Bucureşti şi o şalupă, scrie mediafax.

Potrivit ultimei declaraţii de avere postate pe site-ul Primăriei Constanţa, Radu Mazăre deţine o cotă parte de patru la sută din două terenuri în Bucureşti, unul de 24,16 metri pătraţi, iar celălalt de 35,68 metri pătraţi, cumpărate în 2009, împreună cu mai multe persoane.

De asemenea, primarul are o suprafaţă de 1,7 hectare de teren în Madagascar, luat în anul 2012 în concesiune cu fratele său Mihai, precum şi un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 184,43 metri pătraţi, cumpărat în 2013.

Radu Mazăre are în plus faţă de anul trecut, conform ultimei declaraţii de avere, două autoturisme – un Jeep Willys, fabricat în 1968, şi un Jaguar, fabricat în 1974, la rubrica mod de dobândire fiind scris ”factură”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.