Delir în rândul celor peste 20.000 de iubitori ai muzicii rock.

Legendarul Ozzy Osbourne a transformat concertul de sâmbătă noapte într-un show incendiar. Cu steagul Romaniei legat de gât , cântăreţul şi-a îndemnat fanii să se dezlănţuie, a aruncat cu apă peste ei, a alergat pe scenă …într-un cuvînt a făcut Spectacol.

Rockerul nu s-a dat în spate nici de la gesturi extravagante. Cu ajutorul unui furtun,naşul havey metalului i-a stropit pe cei prezenţi în primele rânduri cu spumă. De altfel întreaga seară de rock a fost “cufundată” într-o adevărată baie de spumă care a culminat pe final cu doua mari găleţi de apă peste întreg publicul.

Concertul a debutat cu vocea rockerului “din umbra”. Minute în şir Osbourne şi-a făcut simţită prezenţa prin boxe în timp ce scena era întunecată. Cântăreţul a “demarat în trombă” cu „Bark at the Moon”. A continuat cu piesa “Let Me Hear You Scream”, în timp ce fanii erau în delir, pentru a atinge punctul culminant cu „I fucking love you all”

Concertul pe care Ozzy Osbourne l-a susţinut la Bucureşti face parte din turneul mondial de promovare a noului său album, „Scream”, care a fost lansat pe 15 iunie. Produs de Ozzy Osbourne şi de Kevin Churko, acesta este primul material discografic pe care apare Gus G., noul chitarist al trupei lui Osbourne.

Ozzy Osbourne este fostul solist al trupei Black Sabbath, înfiinţată în Birmingham, Marea Britanie, în 1968. De-a lungul anilor, Black Sabbath a vândut peste 100 de milioane de albume la nivel mondial. Membrii fondatori ai trupei sunt Ozzy Osbourne (

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.