Oreste a plecat în octombrie de la Antena 2,  unde realiza emisiunea „Codul lui Oreste”, iar de atunci a dispărut total din peisajul media autohton. Puţini ştiu că după scandalul cu foştii şefi, Oreste a devenit prof’ cu normă întreagă, încercând să deschidă minţi şi să cureţe suflete la cursuri de dezvoltare personală, scrie Clik.

Ne-am întâlnit cu Oreste zilele trecute, într-un apartament spaţios din piaţa Rosetti, pe care l-a amenjat după bunul plac, într-o sală de curs ca la carte. Aici îşi petrece cea mai mare parte a timpului de când a devenit şomer pe sticlă, înconjurat de oameni interesaţi să evolueze spiritual şi mental. Ce face mai exact, ne-a lămurit chiar el, în timp ce-şi pregătea minuţios video-proiectorul pentru cursul care urma să înceapă în acea seară.

„Totul a început în 2008, însă în ultimele luni aceste cursuri de dezvoltare personală au luat amploare. Până în momentul de faţă am strâns câteva mii de cursanţi. Eu nu ţin însă cont de cantitate, ci de calitate, nu există un nucleu de oameni care vin în permanenţă, pentru că am descurajat sectarizarea. Ai venit, ai văzut, ai plecat mai departe. Eu şi colegul meu, Doru Bem, vrem doar să transmitem nişte cunoştinţe. Ideea mi-a venit în momentul în care am experimentat pe propria piele exerciţiul ăsta al autocontrolului, al meditaţiei”, a declarat Oreste Scarlat Teodorescu (39 de ani) pentru Click!

Aşadar, o şedinţă petrecută în compania lui Oreste durează cinci ore şi costă 200 de lei, însă cei care pleacă de acolo sunt cu adevărat schimbaţi şi „loviţi” de o revelaţie.

Cititi integral in clik.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.