Jurnalistul Oreste Teodorescu sustine ca detine informatii potrivit carora dosarul EADS este ca si finalizat, iar in scurt timp pe scena vor intra marii actori din dosarul care a scandalizat Europa. Potrivit lui Oreste, in dosar sunt implicati politicieni de marca din Romania si Germania printre cei vizati ar fi Adrian Năstase, Gerhard Schroeder (fost cancelar al Germaniei la acea vreme) si Ioan Rus.Aceasta ar putea fi si o explicatie pentru iesirea din scena a lui  Ioan Rus.Personajele cheie care au realizat cadrul de derulare al controversatului contract sunt Adrian Nastase, Gerhard Schroeder, pe atunci cancelarul Germaniei, Bodo Hombach, coordonator special al Pactului de Stabilitate pentru Sud-Estul Europei, membru in Consiliul de Strategie al Agentiei Romane pentru Investitii Straine (ARIS) si actionar in WAZ Media Group, precum si afaceristii Ion Tiriac si Klaus Mangold.

Ancheta DNA a fost demarata la solicitarea FBI. Agentii americani au ridicat semne de întrebare legate de rolul lui Gerhard Schroder, Klaus Mangold şi Ion Ţiriac.

Conform procurorilor exista o legatura directa intre Klaus Mangold, fost preşedinte al DaimlerChrysler şi Rothschild Deutschland GmbH cu ministrul de Interne, Ioan Rus.

Sursa: codulluioreste.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.