Oana Pellea a fost atât de impresionată de discursul premierului Dacian Cioloș susținut în fața parlamentarilor încât susține că o sa-l voteze chiar și dacă nu va candida.

Oana Pellea a distribuit o postare a lui Cosmin Alexandru despre Cioloș, afirmând că și ea gândește la fel: „M-am hotărât. Io-l votez și dacă nu candidează”.

 

„ Pentru mine patriotismul nu inseamna discursuri sforaitoare si nu inseamna in primul rand declaratii. Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu sa faci promisiuni, ci sa fii lasat sa fii judecat dupa fapte.

Pentru mine asta inseamna patriotismul si nu am nevoie de lectii legat de patriotism. Nici eu nu dau lectii altora legat de acest lucru. Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le spun in piata publica pentru a castiga niste voturi. Nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza sa pot sa privesc in ochi, cu fruntea sus, orice roman pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, impreuna cu ceilalti”, a spus seful Guvernului.

sursa: aktual24.ro, informatiazilei.ro

foto- Tvr.ro

loading...

1 COMENTARIU

  1. Oare personajele publice implicate in „escrocheria Ciolos”, careia ii fac publicitate, isi dau seama cat de penibile si demne de dispret sunt pentru romani?

    Sa faci publicitate unei escrocherii, indiferent ca o faci cu buna credinta, deci manipulat, sau ca esti implicat in escrocherie, este profund nedemn!

    Actiunea lui Ciolos ar fi avut o oarecare justificare si nu ar mai fi trimis ca acum la manareli care vor fi „dezlegate” de DNA peste 5-8 ani, DACA STATUIA ar fi fost intr-o tara straina, iar dl Ciolos ar fi dorit s-o aduca in Romania!

    Cum STATUIA nu poate parasi Romania, nu exista nicio justificare Rationala sa oferi unei echipe de escroci 11 mil. de euro din banii romanilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.