În spatele partidelor câștigătoare la alegerile pentru Parlamentul European stă o muncă de echipă, despre care nu se prea vorbește.

În cazul PNL, venirea lui Rareș Bogdan a dinamizat campania electorală, însă el a fost secondat de președintele Ludovic Orban și de o echipă de tineri care a muncit 24 din 24.

Un rol important în această campanie electorală de succes a liberalilor l-a avut secretarul general adjunct Cristi Barbu. Surse din cadrul partidului spun că Barbu a avut un rol important în ofertarea lui Rares Bogdan. Însă contribuția majoră a lui Barbu a fost sprijinirea candidaturii lui Rareș Bogdan de către toate fililele, grupările din partid – fosta PD, PNL-uselist, vechiul PNL, Forta Civică.

Un alt om de bază în echipa pentru aceste alegeri a fost secretarul general Robert Sighiartau, care a coordonat întreaga campanie pentru europarlamentare, deși este o persoană tânără. La cei 30 de ani ai săi, Sigartău s-a descurcat de minune.

Că a fost o campanie de succes o demonstreează rezultatele, și o apreciază și președintele Iohannis, care a felicitat munca depusa de echipa lui Orban formata din Rares Bogdan, Robert Sighiartau, Cristi Barbu, oamenii din primaa linie.

Este de remarcat faptul că Ludovic Orban nu s-a regăsit pe lista cu europarlamentari, deși inițail erau zvonuri în acest sens.

Nu în ultimul rând, diaspora a jucat un rol important în succesul campaniei.

Meritul voturilor aduse din Diaspora revine in mare parte lui Viorel Badea si Valentin Fagarasan, care au batut mii de kilometri pentru a tine PNL-ul viu in inimia romanilor plecati din tara, după cum dezvaluie site-ul caplimpede.ro.

„Cu toata aceasta insiruire de factori ramane insa o singura intrebare la care trebuie sa raspunda tinerii liberali de succes. Ce se intampla cu Bucurestiul unde PNL-ul nu mai trece pragul de 16%?”, se întreabă jurnaliștii de la caplimpede.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.