Atunci când un partid românesc cere oficial cuplului prezidențial să divorțeze pe motiv că președintele este ținut “sub papuc” de Prima Doamnă, în mod evident avem una dintre cele mai neobișnuite cereri de divorț.

Oficialii Partidului Ecologist Român au cerut, printr-un comunicat publicat pe site-ul partidului, divorțul șoților Iohannis pentru că Prima Doamnă a cerut defrișarea celor 42 de arbori de la reședința din Neptun.

Cererea ecologiștilor este cu atât mai neobișnuită cu cât, până acum, niciun politician nu a apelat la astfel de mijloace, nici măcar în campania electorală.

Redăm mai jos textul integral al comunicatului:

„Că în familia prezidențială cântă găina, s-a prins toată lumea încă din campania electorală. Capriciile Primei Doamne pot fi tolerate de soț, dar nu trebuie să afecteze un popor întreg. Mai ales poporul român, în istoria căruia a existat un precedent de tristă amintire. Pe lângă celelalte extravaganțe prin care s-a remarcat doamna Carmen Iohannis, cea mai recentă acțiune relatată de presă le întrece pe toate. Potrivit informațiilor care circulă în mass-media, la cererea expresă a Primei Doamne au fost puși la pământ 42 de arbori din grădina vilei de protocol de la Neptun. Motivul este unul halucinant: consoarta președintelui nu suportă insectele de sezon, care roiau în mod firesc în arborii cu pricina.

Cum președintele nu mișcă în fața doamnei sale, nesăbuita cerere a fost îndeplinită și cei 42 de copaci au fost rași de pe fața pământului. Dacă domnul Klaus Iohannis, pe lângă cei șapte designeri vestimentari, ar fi adus la Cotroceni și un consilier pe probleme de mediu, poate că actuala Primă Doamnă ar fi înțeles cât de important este să protejezi mediul, deci să sădești arbori, nu să pui drujba pe ei.

Iar dacă președintele Iohannis a înțeles înaintea soției sale, că în fișa sa de post intră și protecția mediului, există un mod de protest extrem, dar eficient: șeful statului să divorțeze, dacă altfel nu este în stare să iasă de sub papacul soției!”, este textul comunicatului.

sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.