Producătorul auto japonez Nissan Motor prevede dezvoltarea primei furgonete electrice cu grătar, sistem karaoke și dronă cu cameră foto încorporate, printre alte funcții neobișnuite, a confirmat miercuri compania agenției EFE, potrivit agerpres.


Prototipul este bazat pe vehiculul utilitar e-NV200, sută la sută electric de la Nissan, care a fost comercializat în mai 2014 și care se produce exclusiv la fabrica Franca din Barcelona.

‘Ultimate Smart BBQ Vehicle’ (‘Vehicul inteligent cu barbecue încorporat’, în engleză) a fost lansat de platforma niponă ‘crowdfunding Green Funding Lab’ pentru a strânge fonduri de la persoane interesate să contribuie la dezvoltarea acestui vehicul.

Designul său prevede includerea în portbagaj a unei bucătării retractabile cu grătar, friteuză și frigider alimentate. Furgoneta are pe acoperiș un mic dispozitiv teleghidat cu cameră foto inclusă și un sistem de sunet pentru a realiza sesiuni de karaoke.

Printre alte funcții destinate agrementului în aer, vehiculul este prevăzut și cu un sistem de vaporizare a apei pentru a răcori atmosfera în caz de temperaturi ridicate și un dispozitiv de alungat țânțarii.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.