Mircea Badea a reacționat nervos după ce un „propagandist băsist” de la Realitatea a fost adus șef la Antena 3. Dan Duca, despre care Badea spune că l-a criticat pe camaradul său Dan Vociulescu a devenit content manager la antena3.ro.

Badea a postat un mesaj dur pe blogul său:

”1. Nu am nicio influenta si nicio intersectie cu Antena Play.
2. Nu am nicio influenta si nicio intersectie cu www.antena3.ro sau cu vreun alt site asociat trustului.
3. Nu am nicio influenta si nicio intersectie, editoriala sau de alta natura, cu vreo alta productie in afara de “In gura presei” si emisiunea de la 18.00 la 19.00 la Radio Zu.
4. Nu am nicio functie, editoriala sau administrativa, in cadrul trustului.
Sunt doar un camarad al domnului Dan Voiculescu si al catorva, putini, de la Antena3, in lupta cu regimul ticalosit al lui Basescu. Nimic mai mult, nimic mai putin.
Pe cale de consecinta n-am niciun fel de legatura cu treaba asta. Da, stiu ca domnul cu pricina a fost un propagandist basist, stiu ca l-a denigrat pe domnul Voiculescu Dan si pe cei din linia intai de la Antena3. Eu am aflat stirea de pe acest site, dar am ales asumat, asa dupa cum am declarat public, sa practic o forma de autism institutional si social. Nici Mihai Gâdea nu are vreo legatura cu subiectul intrucat site-ul este integrat intr-o alta entitate, in afara ariei de acoperie.
P.S. Am facut aceasta precizare in urma nenumaratelor mesaje primite de-a lungul timpului care denota o perceptie gresita in legatura cu capabilitatile si potentele mele. Sunt nimeni cu acte si doresc sa raman asa.”, a scris Badea.

loading...

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.