Ministrul de Interne Marcel Vela îl pune la punct pe Raed Arafat. Ministrul l-a acuzat pe Arafat că nu ia măsuri pentru salvarea de vieți omenești ci face doar „PR la televizor“.

Discuția a început după ce ministrul de Interne l-a reproșat lui Raed Arafat că în cazul fetiței din Vâlcea, elicopterul SMURD nu a putut fi utilizat pretextând că nu decoleazp noaptea.

„A fost o dezorganizare evidentă și la Vâlcea o să trimit Corpul de Control, pe ore, pe timp, cine a greșit, care sunt cauzele. N-am nimic cu nimeni, dar pe viitor nu mai doresc să se repete asemenea situații jenante, cu risc major să se piardă o viață. Dacă salvez viața unui român, îmi asum orice risc. O să iau măsuri pentru cei care nu și-au îndeplinit sarcinile așa cum prevede legea. Pe viitor, nu se va mai repeta, în mandatul meu, o asemenea situație, în care cineva să aibă de suferit. Nu ne jucăm cu viețile oamenilor, nu facem doar paradă la televizor, PR grozav -ce bine organizăm noi salvarea oamenilor – și era să moară un copil, din neglijență sau proastă organizare”, a mai afirmat Marcel Vela.

Raed Arafat i-a spus ministrului că nu sunt piloți.

”Faceți rost! Cauza inginerească e că nu avem piloți. Ce ați făcut de 20 de ani să faceți rost de piloți? Nu-mi răspundeți că știu! Avem elipcoptere, medici, dar n-avem piloți! Dar avem români care mor pentru că noi n-avem piloți. Angajați piloți, care e problema?”, a replicat, scurt, Marcel Vela.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.