Victor Ponta, cel care în ultima vreme s-a dat drept anti-PSD, de partea opoziției și a statului de drept, și-a dat din nou arama pe față.

Legea pensiilor a trecut miercuri de Camera Deputaților și cu voturile lui Ponta. 197 de aleși au votat actul normativ, printre care s-au regăsit și voturile parlamentarilor din Pro România.

Că Ponta una zice și alta face nu mai este o surpriză. După ce a zis că legea este ”o minciună ordinară spusă de Dragnea și Dăncilă”.

”Să fie reală şi sustenabilă în timp, nu o minciună ordinară prin care Dragnea şi Dăncilă să îi mintă pe pensionari şi să le fure voturile în 2020”, spunea Ponta, care miercuri a uitat și a votat.

”De unde vor curge aceşti bani? Au fost suficient de cinici să spună că trebuie să-i voteze, dar, staţi puţin, e vorba de banii României. Dacă nu-mi arăţi unde sunt resursele şi doar îi păcăleşti pe oameni, mi se pare cea mai ticăloasă minciună. În politică, există minciuni unele acceptabile, de înţeles, altele nu, iar asta e de neînţeles. Subiectul pensiilor mi se pare mult prea delicat, mult prea personal, mult prea important nu doar pentru pensionari, ci şi pentru noi, fiindcă ne interesează situaţia părinţilor noştri şi situaţia noastră când ieşim la pensie, ca să-l foloseşti atât de cinic. Fiţi atenţi, dăm acum o lege care se aplică după alegeri, dacă ne votaţi tot pe noi. Asta e de un cinism pe care nu l-am mai întâlnit”, a declarat anul trecut Victor Ponta.

Nu este primul exemplu când Pont minte. Printre ultimele exemple se numără votul pentru moțiunea de cenzură și pentru Avoctul poporului. În ambele cazuri a uitat să voteze alături de opoziție, acolo unde se declară a fi. Se vede treaba că Ponta este la guvernare și susține guvernul PSD.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.