Directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, a spus, luni, că la adresa lui s-a făcut o plângere penală, în care se spunea că el a strâns date pentru a candida la prezidenţiale şi ar fi făcut lucrurile ilegale cu aceste informaţii. “În urmă cu ceva timp am primit o adresă în care mi se punea în vedere că trebuie să pun la dispoziţie intrarea în instituţie şi documente.

Adresa era de la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal. Astăzi (luni – n.r.) au venit un domn şi o doamnă, care s-au comportat impecabil, dar care aveau de rezolvat o problemă. La adresa mea s-a făcut o plângere… Au primit o plângere în care se spunea că eu am strâns date pentru a candida la Preşedinţie şi am făcut lucruri ilegale cu ele”, a spus Mihai Gâdea, luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Mihai Gâdea a precizat că el nu a intenţionat să candideze la alegerile prezidenţiale şi nici nu a făcut tabelele respective pentru strângerea de semnături. “Am văzut, de exemplu, că a fost distribuit un tabel pentru strângeri de semnături, pentru susţinerea candidaturii mele la Preşedinţie. Asta ar fi presuspus că eu sau cineva din proximitatea mea am făcut acest lucru”, a adăugat Mihai Gâdea. Tabelul a fost distribuit când Antena 3 a făcut plimbarea de la Cotroceni. “Cu o seară în urmă, colonelul acoperit a făcut o emisiune întreagă despre cum voi candida eu la Preşedinţie”, a amintit Mihai Gâdea.
Maria Tudor, A.M.PRESS

loading...

2 COMENTARII

  1. MAI PASTORE A LUI IUDA PINA CIND MAI MANIPULEZI CU MINCIUNILE TALE ,PUTEAI SA CANDIDEZI CA DOAR SUNT DESTUI PROSTI LA ANTENA SA TE VOTEZE,TU AI MUTRA DE PRSEDINTE,PRESEDINTE DE BLOC.
    LASANE CU MINCIUNILE TALE CA NE-AM CAM SATURAT
    AJUNGE VEZITI DE FAMILIE SI DE PASTORIT ,SU PASTORESTI OILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.