Fostul director SIE, Teodor Meleşcanu, candidat la Președinție, spune într-un interviu la RFI că ar fi bucuros să fie susţinut de Alianţa Creştin Liberală (ACL), dacă preşedintele PNL, Klaus Iohannis, nu ar mai putea candida, fiind declarat incompatibil de instanţă.

Întrebat dacă ar accepta să fie susţinut de ACL la Preşedinţie, Teodor Meleşcanu a replicat: „Răspunsul este da şi aş fi chiar foarte satisfăcut de acest lucru, pentru că l-aş considera o decizie foarte înţeleaptă”.

„Nu mă ascund deloc şi am spus-o încă de la depunerea dosarului de candidat la Biroul Electoral Central că eu concep această responsabilitate de preşedinte ca fiind o funcţie de reprezentare a intereselor tuturor românilor. Din acest punct de vedere, evident că nu am nici un fel de probleme, din contră, aş fi bucuros dacă aş putea contribui şi eu prin modestele mele posibilităţi la alegerea unui preşedinte care să fie sprijinit de partea de centru-dreapta”, a mai spus Meleșcanu întrebat dacă ar accepta o susținere din partea ACL

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.