Actorul Marius Manole a ajuns la spital, după ce a leşinat în timpul spectacolului „Crimă şi pedeapsă”, jucat pe scena Teatrului Bulandra.

Marius Manole (35 de ani) este unul dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului și cel mai solicitat actor de teatru din România. Angajat de peste zece ani la TNB, el a avut 23 de reprezentaţii până la finalul lunii octombrie, într-un adevărat tur de forţă, atât pe scena teatrului de stat, cât şi în teatrul independent, în Bucureşti şi în ţară.

„Mi s-a făcut rău pe scenă (n.n.miercuri seară), dar acum sunt bine. Pur şi simplu am leşinat. Acum mă simt foarte slăbit, sunt stabilizat, deşi am ochii plini de sânge, pentru că mi s-au spart toate vasele de sânge”, a declarat Marius Manole, pentru Ziarul Metropolis.
Marius a jucat trei spectacole pe zi, în stagiunea trecută, iar în stagiunea 2013-2014, spectacolele lui s-au înmulţit, concomitent cu deplasările în ţară şi în străinătate.
„Aseară, în plin spectacol, cu Crimă şi Pedeapsă, la Bulandra, lui Marius Manole i s-a făcut rău şi a trebuit să fie chemată Salvarea! Probabil că efortul pe care îl face acest tânăr şi minunat actor, destrămându-şi întreaga fiinţă la fiecare spectacol pe care îl joacă, să-şi fi spus cuvântul!!!Credeţi că vreun post de ştiri a informat publicul despre acest eveniment dramatic? Aş!!! Dacă nu şi-a rupt vreo unghie Codruţa sau nu i-a plesnit vreun elastic de chiloţi Biancăi, nu e vorba de niciun eveniment demn de a fi consemnat! Poate doar de făcut mişto prin tot felul de fiţuici…Hai, intelectualilor, treceţi la treabă!!!”, a scris actorul Doru Ana pe pagina sa de facebook, conform realitatea.net.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.