Liderul Alianței Noastre România, Marian Munteanu, „salută insistența cu care președintele Klaus Iohannis a solicitat Parchetului General celeritate în clarificarea evenimentelor din decembrie 1989, în urma cărora au căzut victime mulți români, precum și a celor de la mineriadă care și ele au făcut victime”. Munteanu îi solicită la rândul său procurorului general al României să „facă toate demersurile necesare pentru ca, în termeni de deplină legalitate și corectitudine, cele două dosare să fie finalizate”.

„Cinismul cu are au fost uciși sau maltratați unii dintre cei mai curajoși și reprezentativi români, cei mai mulți fiind tineri, necesită din partea statului de drept, chiar și după o regretabilă tergiversare de peste un sfert de secol, riposta cuvenită.

Alianța Noastră România, care își revendică descendența directă din tot ceea ce a însemnat lupta patriotică, anticomunistă a anilor 90, se alătură demersului președintelui Klaus Iohannis, solicitându-i la rândul ei procurorului general al României să facă toate demersurile necesare pentru ca, în termeni de deplină legalitate și corectitudine, cele două dosare să fie finalizate”, afirmă Marian Munteanu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.