Publicistul Lucian Avramescu vorbește într-un editorial despre cât de mizerabilă a fost această campanie electorală și cum a reușit arbitrul Ponta să coordoneze jocul fotbalistului Ponta căruia nu-I va da niciodată cartonașul roși. Castrarea democrației ar trebui să ne sperie pe toți.

„Am asistat la cele mai jenante pledoarii ziaristice – meseria mea a dispărut de ceva vreme, absorbită de ceața Ponta și nu doar de ea – în care oameni pe care-i știam inteligenți și-i suspectam de o tandră moralitate, să se comporte ca niște porci.  Am asistat cum Victor Ponta îl aplauda pentru voturile aduse – i le va aduce oare? – pe unul care, în cel mai urât pamflet imaginat în scarlatina jegoasă a scrisului îl făcea curvă masculină, pederast, rebut uman cu doar două zile în urmă. Merită oare meseria de președinte, dacă ești un om care se respectă cât de cât, să înghită asemenea fecale de parcă ar mânca sarailii?

  Urâtă campanie electorală, urâți politicieni, urât om, și mă refer la Victor Ponta. El va fi probabil – în coșmarul cel mai cumplit al acestei țări – președintele de mâine al ei”, scrie Lucian Avramescu într-un editorial publicat pe ampress.ro.

loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.