DNA spune că Victor Ponta a prejudiciat statul cu 500 de milioane de lei vechi, dar premierul îi acuză pe procurori de dezinformare. Ponta zice că nu are de dat, ci de luat de la stat vreo 20 de milioane de lei vechi. El a prezentat și un document despre care a spus că e de la DNA. Numai că jurnalista Sorina Matei l-a deconspirat pe premier.

Ea acuză că ceea ce a prezentat Victor Ponta este, de fapt, părerea expertului lui Dan Șova, nu concluziile raportului de expertiză! Este vorba despre o opinie separata a expertului Dobre Florin, platit de Dan Sova, dar Ponta nu a spus ce reprezinta, sugerand ca ar fi vorba de concluziile raportului de expertiza. Expertul ales de DNA este Calangiu Lucia.

Sorina Matei dă de înțeles că ea știe ce se află în raportul de expertiză și îi cere fostului lider PSD publicarea anumitor file.

”Ponta a postat părerile expertului lui Șova, nu concluziile raportului de expertiză!

Victor Ponta NU a postat concluziile raportului de expertiză, ci a postat, așa cum se vede, pagina 10. Adică A POSTAT OPINIILE EXPERTULUI PARTE AL LUI DAN ȘOVA, care nici aceste concluzii nu sunt complete.

Așadar, ce se vede ESTE DOAR O MICĂ PARTE DIN CE A SCRIS EXPERTUL LUI ȘOVA.

Dacă VVP vrea să prezinte adevărul și adevăratele concluzii ale raportului de expertiză, să posteze concluziile raportului de expertiză începând cu fila 28. Inclusiv!”, e mesajul Sorinei Matei.

sursa: stiripesurse

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.