Liviu Dragnea a anunțat că vrea două referendumuri la care românii să participe.

„Vom declanșa de două referendumuri: un referendum cu tema familia și un referendum despre regimul imunităților din România. Avem în plan să le declanșăm în primăvara lui 2017”, a declarat președintele PSD la România TV.

De asemenea, Liviu Dragnea a declarat la România Tv, că  „Iohannis a facut acest spectacol neconstituțional, a mers în ședința de Guvern, pentru a face din grațiere o temă de interes național. Este logica unui om politic care a pierdut alegerile, care a scăzut în sondaje, care a făcut foarte multe greșeli. (…) Cu orice preț, vrea ca Guvernul să nu pună în aplicare programul de guvernare, pentru ca românii vor avea mai mulți bani în buzunar, mediul de afaceri se va simti mult mai bine.”

Dragnea a declarat că șeful statului ar fi încălcat legea, participând la un protest unde „a instigat”.

„Cu orice preț, vrea ca Guvernul să nu pună în aplicare programul de guvernare, pentru că românii vor avea mai mulți bani în buzunar, mediul de afaceri se va simți mult mai bine.Planul președintelui Iohannis este ca, cum-necum, până în vară acest Guvern să fie dat jos prin orice mijloace, pentru că știe că dacă acest Guvern ramâne la putere si efectele încep să se simtă, nu mai are nicio șansă.”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.