Home Politica Liviu Dragnea: SORIN GRINDEANU, propunerea de PREMIER A COALIȚIEI PSD-ALDE

Liviu Dragnea: SORIN GRINDEANU, propunerea de PREMIER A COALIȚIEI PSD-ALDE

by George Avram

Liviu Dragnea a anunțat miercuri seară în cadrul unei conferințe de presă că Sorin Grindeanu este propunerea coaliției PSD-ALDE pentru funcția de premier al României. Aceasta este a doua propunere făcută de coaliție, după ce marți președintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea lui Sevil Shhaideh.

”Am găsit o soluție un coleg care e loial, care are capacitatea să înțeleagă că programul de guvernare e pentru români, că nu merge la Palatul Victoria să-și creeze un pol de putere.

Am decis să nu aruncăm țara în criză. Nu a fost o decizie ușoară. Am propus, după ce m-am consultat cu Tăriceanu, ca propunerea noastră să fie Sorin Grindeanu. Nu e agent Hezbollah, Hamas, poate se descoperă că a omorât pe cineva. Sper ca această propunere să fie luată serios. ”, a anunțat Liviu Dragnea, potrivit B1.

Președintele PSD a spus că el a fost prima propunere făcută de către colegii săi din partid, dar că nu își dorește ca să forțeze având în vedere că există o lege care îi interzice așa ceva.

Sorin Grindeanu este președintele Consiliului Județean Timiș, iar în guvernul Ponta a deținut funcția de ministru al Comunicațiilor, între 17 decembrie 2014 – 17 noiembrie 2015.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.