Liviu Dragnea a spus că PSD şi ALDE vor lua o decizie cu privire la ce vor face în legătură cu refuzul președintelui de a desemna premierul propus.

„M-am consultat cu colegii, mâine – cel mai târziu poimâine, o să trebuiască să luăm o decizie şi, parafrazându-l pe cel care a vorbit la ora 12,00, vreau să cumpănesc foarte bine, dar nu între un interes personal sau de grup, ci între ceea ce este bine sau rău pentru România. Nu are rost să ne ascundem după degete. Am primit o avalanşă de mesaje de la oameni care cer cu fermitate suspendarea preşedintelui. Nu este o decizie uşoară. Dacă, în urma acestei analize, vom ajunge la concluzia că pentru ţară e bine să îl suspendăm pe preşedinte, nu o să am nicio ezitare”, a afirmat Dragnea.

„Părerea noastră este că acest om de fapt vrea să declanșeze o criză politică în România. Joi,  după consultări, a sunat-o pe dna Sevil invitând-o să discute despre programul de guvernare. I-a zis că o va numi, dar vrea să aibă și o discuție. După alegeri, am sperat că și domnul Iohannis, și oamenii, și instuțiile cu care se consultă au înțeles că românii nu mai vor jocuri politice și nici jocuri oculte. Se pare că m-am înșelat. Iohannis nu vrea să respecte votul din 11 decembrie. Cred că și dumnealui, și acoliții sunt speriați de două lucruri: de posibilitatea certă ca programul de guvernare votat de români să fie pus în practică și românii să înceapă să trăiască mai bine, lucru care se pare că îl deranjează. Apoi că a înțeles că nu mai vrem să mai perpetuăm un sistem toxic pentru România, a declarat Liviu Dragnea

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.