Candidații Partidului Național Liberal Neamț la alegerile parlamentare, din data de 11 decembrie 2016, au depus dosarele de candidatură la Biroului Electoral Judeţean, potrivit unui comunicat de presă.

“Pornim la drum cu o echipă completă și puternică, cu oameni cinstiți și de valoare, care vor dovedi în cei patru ani de mandat că sunt în slujba județului Neamț și a proiectului Neamț 2020. În acest sens, astăzi am făcut primul pas pentru ca Partidul Național Liberal să câștige alegerile parlamentare și să aibă un prim ministru liberal, în persoana domnului Dacian Cioloș. În echipa noastră sunt multe persoane care se află la primul mandat, persoane integre, care și-au demonstrat capacitățile profesionale în domeniile în care activează. Obiectivul pe care ni l-am asumat, cinci mandate de deputați și două de senatori, este unul realizabil, iar când spun asta mă bazez pe rezultatele de la alegerile locale, dar și pe capacitatea partidului de mobilizare”, a declarat Mugur Cozmanciuc președinte PNL Neamț.

Candidații liberali pentru Camera Deputaților sunt: Mugur Cozmanciuc, Laurențiu Leoreanu, Cătălin Drăgușanu, Gabriela Antipa, Vlad Marcoci, Liviu Cicioc Apetrei, Bogdan Țifui, Andrei Aciocârlănoae, Leonard Achiriloaei și Mihai Obreja.

Lista candidaților PNL Neamț pentru Senatul României este deschisă de Eugen Țapu – Nazare, urmat de George Lazăr, Luminița Moscalu, Constantin Ghica și Adrian Ciobanu.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.