Presedintele Consiliului National al Audiovizualului, Laura Georgescu, face subiectul unor noi stenograme, publicate de Narcisa Iorga, membru CNA. Fragmentul face parte din transcriptul discutiei dintre Laura Georgescu si reprezentantul Realitatea Media.

„Ședința publică din 19 septembrie 2013, fragmente din stenograma depusă la Comisia de cultură din Senat, când Laura Georgescu a fost audiată ca urmare a reclamațiilor Realitatea Media. Transcriptul ședinței publice a CNA în care a avut loc dezbaterea cu reprezentanții Realitatea Media SA, referitoare la retragerea licențelor Radio Guerrilla și The MONEY Channel. 

Pag. 3 – Dna Hamza (reprezentant Realitatea Media): (…)Intenția noastră nu a fost să vă ocolim. Nu înțeleg de ce râdeți…am spus vreo prostie?! 

Laura Georgescu: Nu, a intrat un barbat foarte sexi, și eu sunt foarte sensibilă la bărbați! Așa reacționez eu când văd bărbați sexi (n.m. În sala de ședințe intrase reprezentantul unui post de radio. Toți membrii CNA am crăpat de rușine. Laura Georgescu continua să râdă, privind-o pe reprezentanta Realității Media)„, se arata pe blogul Narcisei Iorga.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.