Președintele Klaus Iohannis a declarat la Pitești că pesediştii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. „Rușine, PSD,  o s-o încasați!”, a spus președintele Iohannis.

„Cred că ne dăm seama cu toții că acum chiar se apropie alegerile. Ne dăm seama noi, bucuroși, curajoși. S-a simțit în toate întâlnirile la care am mers. PNL este puternic și este hotărât, dar, dragii mei, se simte și la ei.

O văd venind ei, psdiștii, văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Le e frică pesedișitilor se agață cu disperare de fiecare zi cât mai rămân la putere. O disperare urâtă. Acești pesediști se agață de putere doar-doar încă o zi, doar-doar încă o zi în care mai pot da ceva din banii românilor baronilor roșii. Doar-doar mai prind o zi să mai angajeze niște neamuri, niște prieteni, niște incompetneți să mai strice ce a mai rămas din marile sisteme publice din România. Rușine, PSD, o s-o încasați.

Lumea vorbește foarte mult despre alegeri. Lumea întreabă, domne, ce vorbiți atât de acest PSD? De ce vorbiți atât de PSD? Hai să vă explic de ce vorbim atat de PSD.

Fiindcă au guvernat în cei mai mulți ani din ultimii 30 și ne apropiem de sărbătoarea de 30 de ani de la Revoluție. Dacă vorbim, de exemplu, despre autostrăzi, cele promise, care nu există, a spus-o foarte bine și Ludovic, cine este vinovat? PSD. Dacă vorbim de acele spitale regionale, care trebuiau făcute și nu s-au făcut, cine este vinovat? Evident, PSD. Vorbim despre școlile, care trebuiau construite, care trebuiau reabilitate, despre măsurile de siguranță, care trebuiau luate. Nu s-au făcut. Cine este vinovat? PSD. Vorbim despre lucruri foarte grave. Despre o justiție asaltată. Aproape au reușit ei, PSD, să politizeze justiția. Vorbim despre ce nu s-a făcut, despre ce s-a greșit, despre ce trebuia făcut altfel și de fiecare dată aceste lucruri au fost greșit abordate de PSD. De asta spun eu de atâta vreme, acest PSD a construit o guvernare dezastruoasă, eșuată. Este timpul să plece!. (…) Românii își doresc în România o justiție dreaptă și continuarea luptei anticorupție. În final, moțiunea de cenzură, care a trecut, nu a fost altceva decât expresia concretă a dorinței românilor să scape de această guvernare ratată și eșuată. Acum trebuie să ne pregătim pentru ce va veni. Trebuie să pregătim noul Guvern, împreună cu care voi începe reconstrucția României. Vom începe împreună să reparăm, să refacem tot ce a stricat PSD în această țară. Vom reda demnitate și independență sistemului de justiție. Vom continua lupta împotriva corupției. Vom face ce s-a tot promis la PSD și s-a terminat cu desene frumoase cu carioca pe hartă – infrastructura României. Împreună vom reface marile sisteme publice. Împreună vom reseta România. Împreună vom reda românilor demnitatea lor”, a declart Klaus Iohnnis la un eveniment electoral, la Pitești.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.