Viorica Dăncilă nu vede parul din ochii lor. Președinta PSD spune că Laura Codruța Kovesi, înainte de a ajunge într-o funcție, trebuie să lămurescă anumite acuzații. Dăncilă se preface că nu știe câte acuzații au fost aduse colegilor ei din guvern, și chiar condamnări la închisoare. Lucru care nu  a impresionat-o. Cum n-a impresionat-o nici faptul că președintele Camerei Deputaților era condamnat penal.

Acum, după ce s-a lăudat că guvernul este pentru statul de drept, spune că nu este oportună o susţinere a Laurei Codruţa Kovesi la şefia Parchetului European, atâta timp cât trebuie să ofere nişte lămuriri.

„Opinia mea personală e că fiecare trebuie să își lămurescă anumite lucruri atunci când candidează pentru o funcție și acesta lucru va fi și în beneficiul domniei sale. Atâta timp cât există aspecte legate de domnia sa, eu personal nu cred că e oportună o susținere.

Fiecare avem dreptul la opinie, dacă aceste opinii sunt divergente, acest lucru nu este neobișnuit. De fiecare dată am spus că atunci când cineva accede pentru o funcție nu trebuie să aibă semne de întrebare și nu mă refer aici doar la doamna Kovesi, ci la oricine ar vrea asta. Știți foarte bine că doamna Kovesi a fost revocată de un ministru care făcea parte din guvernul pe care îl conduc și susțin ceea ce am susținut și atunci”, a spus VIorica Dăncilă, la finalul recepţiei organizate la Ambasada Franţei în România.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.