Într-o postare pe blogul său, Ion Cristoiu vorbește despre prestația fostului purtător de cuvând prezidențial Tatiana Niculescu Bran, din cadrul Maratonului de citit, desfășurat de librăria Humanitas, în care mai multe persoanaje publice citesc pasaje din cartea lor de suflet. Jurnalistul o numeșe pe Tatiana Niculescu “cetățean de Facebook” care a și împărtățit experiența pe rețeaua de socializare.

“Joi, 23 aprilie 2015, a venit rîndul să citească din cartea vieții ei Tatiana Niculescu Bran, fosta purtătoare de cuvînt a lui Klaus Iohannis.
Cum îi stă bine unei concetățene de Facebook a celui mai facebookist român, Klaus Iohannis, distinsa, surprinsă de o fotografie publicată de editură, stînd la o măsuță și citind cu voce tare, s-a grăbit să-și transcrie experiența pe Facebook”, scrie jurnalistul.

Potrivit mesajului postat pe Facebook, fosta purtătoare de cuvânt a reușit “rara performanță de a-i face pe cei din librărie să se oprească din vînzoleală și să asculte răpiți de textul auzit:

„Lumea venea si pleca, dar, la un moment dat, am auzit, ca sa zic asa, ca se facuse liniste in jur si trecatorii prin librarie ascultau ce le citeam eu”, scrie aceasta.

Tatiana Niculescu nu a cititi un pasaj din Eminescu sau din Shakespeare pentru a-i încânta pe cei din jur, ci din Klaus Iohannis.

„Din ce autor citea Tatiana Niculescu Bran de se opriseră trecătorii și ascultau seduși de text? Din Eminescu? Din Shakespeare? Din Horațiu? Nici vorbă.
Tatiana Niculescu Bran citea din noua carte a lui Klaus Iohannis, Primul pas, continuare la Pas cu pas:
„Aseara am fost la maratonul cartilor de la Humanitas Cismigiu si am citit un fragment din noua cartea a lui Iohannis, care o sa apara la editura Curtea Veche”, conchide jurnalistul, potrivit b1.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.