Ion Cristoiu a anuntat, miercuri, ca si-a dat demisia de la Realitatea TV. Jurnalistul a spus ca i-a cerut incetarea contractului de munca lui Rares Bogdan, pentru ca tot prin intermediul lui a fost angajat la postul de televiziune, scrie ziare.com.
Jurnalistul publica pe blogul sau emailul transmis lui Rares Bogdan.

“Stimate domnule Rares Bogdan,

Avind in vedere evenimentele petrecute in ultimul timp (anularea fara a fi instiintat a emisiunilor de miercuri si duminica, jignirile aduse de patronul dvs, Cozmin Gusa), v-as ruga sa intreprindeti diligentele necesare pentru intreruperea contractului dintre mine si Realitatea TV incepind cu 1 noiembrie 2014.

Apelez la acest mijloc intrucit semnarea contractului a avut loc tot prin intermediul dumneavoastra.

Cu stima,
Ion Cristoiu”.

Jurnalistul a explicat ca este constient de faptul ca sunt lucruri mult mai importante decat demisia sa si care se intampla in prezent, adaugand ca nu va trece in revista intamplarile care l-au facut sa demisioneze.

Totusi, Cristoiu a dorit sa expuna un singur exemplu.

“Plecand de la premisa ca varsta, experienta, dar si solidaritatea fata de post imi dau dreptul (in definitiv, ce se spunea despre Realitatea TV ma priveste si pe mine, fie si ca simplu colaborator), mi-am permis sa-i atrag atentia lui Rares Bogdan, intr-un comentariu din Evenimentul zilei, ca e nu numai falsa, dar si periculoasa pentru interesul national teza vehiculata de Realitatea TV in toate emisiunile si pe toate burtierele ca alegerile din primul tur n-au fost libere.

Drept raspuns, un domn – Cozmin Gusa – despre care am aflat ca e finantatorul postului, desi eu stiam ca e consultantul politic al Elenei Udrea (ceea ce explica multe derapaje ale postului in favoarea doamnei!), imi atrage atentia pe site-ul Reporter virtual ca el ma plateste si sa-mi bag mintile-n cap, ca la adica imi reziliaza contractul”, a notat Ion Cristoiu.

Ion Cristoiu: De unde are Cozmin Gusa bani de intretinut un post TV?

Acesta a precizat ca in cei 24 de ani de cand lucreaza in presa a lucrat cu multi patroni, dar ca niciunul nu si-a permis sa il trateze ca o sluga.

“In cei 24 de ani de gazetarie postdecembrista, am lucrat cu multi patroni de presa. Nici unul nu si-a permis sa ma trateze public drept sluga care trebuie sa stea drepti in fata lui, pentru ca el ma plateste. (Apropo, de unde are bani de intretinut un post TV Cozmin Gusa?!). Nici Sorin Ovidiu Vantu, nici Dan Voiculescu, nici Sorin Oancea, nici Ion Ratiu”, a notat el.

sursa- ampress.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.