Klaus Iohannis a declarat joi dimineața, într-o conferință de presă. că Victor Ponta a minți la dezbaterea de la Realitatea atunci când a spus că în Germania nu se pot organiza secții de votare înafara Ambasadei și Consulatului.

Iohannis a declarat că a primit un sms care spune că pe cheltuiala comunităților din Germania se pot organiza oricâte secții de votare în baza unei cereri din partea statului roman.

De asemenea, Iohannis a declara că BEC a reiterat că MAE poate înființa și alte secții de votare în străinătate și I-a cerut să-l cheme pe Meleșcanu și să-l bage în viteză.

„Doi, BEC a reconfirmat ca se pot infiinta sectii de vot suplimentare in diaspora daca se doreste. Dl Ponta, scoteti-l pe dl Ministrul de Externe din relanti si puneti-l in viteza sa rezolve aceasta problema. Si, nu se putea altfel, iar l-am prins pe dl Ponta cu minciuna, in legatura cu sectiile infiintate in Germania. Dl Ponta, daca mai veniti cu hartiute aiurea, faceti copiutele cum trebuie”, a declarant Iohannis.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.