Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, a raspuns, duminica, acuzatiilor lansate de contracandidatul Victor Ponta si echipa sa de campanie. Iohannis a vorbit inclusiv depre presupusa sa implicare in scandalul traficului de copii la care a facut referire purtatorul de cuvant al lui Ponta, senatorul Gabriela Firea.

„A venit echipa lui Ponta si a zis ca eu as fi traficat copii, ca as fi vandut copii, ca acei copii pe care i-a infiat o familie de canadieni ar fi fost traficati pentru organe (…) Am reactionat suficient si bine ca n-am reactionat”, a declarat Iohannis la B1tv.

Liderul liberal a afirmat apoi, in premiera, ca s-a interesat personal de soarta copiilor infiati de canadieni, desi nu avea nicio responsabilitate in acest sens.

„Pe mine m-a interesat (soarta copiilor – n.r.). M-am interesat de acei copii desi nu era deloc treaba mea, era treaba statului. Am aflat cu certitudine de 100% ca acei copii sunt bine mersi, oameni adulti, la casele lor, unii cu copiii lor. La momentul potrivit pot sa dovedesc cu acte ca acest lucru a fost o minciuna ordinara”, a spui Iohannis.

Citeste si FOTODOCUMENT. Copiii infiati prin Iohannis, la primul Craciun cu familia adoptiva

loading...

1 COMENTARIU

  1. NU voi vota vreodată un extremist, Klaus Johannis e un lucru rău pt România, extremist , Unde este Tokes nu este România și unde este România nu poate fi Tokes.,: totuşi faptul că Tokes, nu numai că şi-a exprimat susţinerea, a spus-o cu subiect şi predicat că este convins că domnul Klaus Johannis va susţine îndeplinirea idealului secuilor (…). Dl. Johannis a mulţumit pentru această susţinere şi începi să te gândeşti cu Tokes, cu ceilalţi extremişti din celelalte două partide, nu cumva sunt alte înţelegeri? Nu cumva le-a promis anumite lucruri?MAFIA PDL ESTE IN SPATELE LUI JOHANNIS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.