Alaturi de Remus Pricopie (Educatie) si Liviu Voinea (Buget), ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a aderat si in mod formal la Partidul Social Democrat. In urma inscrierii in partid, ministrii prezentati pana acum ca „tehnocrati” (dar sustinuti de PSD) vor prelua si sarcina coordonarii unor filiale locale.

Robert Cazanciuc, originar din judetul Prahova, a preluat in coordonare aceasta organizatie locala a PSD, urmand sa gestioneze prestatia partidului la alegerile europarlamentare si prezidentiale din cursul acestui an. Cum intrarea in partid a fostului purtator de cuvant al procuraturii a venit la pachet si cu o serie de raspunderi organizatorice in plan local, se pare ca Ministerul Justitiei nu e intr-atat de solicitant pentru Cazanciuc, iar modificarile necesare Codului Penal nu-i necesita chiar toata atentia.

”Am avut o discuţie la nivelul conducerii partidului şi am convenit ca domnul Cazanciuc să coordoneze filiala PSD Prahova în vederea alegerlor europarlamentare şi a celor prezidenţiale. Este un politician tânăr, din noul val, este originar din judeţul Prahova, iar eu cred că va aduce un plus de tinereţe şi dinamism în filială, dar şi un nou mod de a face politică. Îi mulţumesc că a acceptat această poziţie şi, aşa cum am promis, îl voi sprijini în toată activitatea sa politică. Eu voi continua să coordonez administraţia prahoveană, cu cele peste o sută de primării ale sale,” a declarat Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.