O elevă susţine că a filmat o stafie! Holly Hampsheir, în vîrstă de 12 ani, crede că a surprins fantoma Doamnei Sibill Penn, cea care a servit-o pe Regina Elisabeta I. Holly a surprins fantoma Doamnei Gri în timp ce îşi fotografia verişoara, pe Brook McGee, la Palatul Hampton Court, amplasat pe malul Rîului Tamisa, chiar la ieşirea din Londra.

„M-am îngrozit de frică. Nu mai vedeam nimic. Oamenii spun că în încăpere se face frig atunci cînd apare o fantomă, dar noi habar nu am avut. De atunci, nu am mai putut să dormim cum trebuie”, a declarat Brook McGee, potrivit „The Mirror“.

„Am rămas mută de uimire. Nu se mai afla nimeni altcineva în încăpere, iar femeia era suspendată de o funie”, a spus Angie, mama lui Holly Hampsheir. Interesant este că un expert care a analizat fotografia a declarat că nu a găsit nici o dovadă că imaginea a fost în vreun fel modificată.

În Palatul Hampton, construit în 1521, sînt semnalate deseori tot felul de apariţii misterioase. Se spune că el este bîntuit mai ales de Catherine Howard, a cincea soţie a lui Henric al VIII-lea, condamnată la moarte pentru adulter. Stafia ei este zărită uneori pe coridoare de unde se aud şi nişte ţipete îngrozitoare. Şi cea de-a treia soţie a regelui, Jane Seymour, care a murit în chinurile facerii, se pare că bîntuie castelul – împreună cu alte fantome, printre care şi cea a lui Sibill Penn, căreia i se mai spune Doamna Gri. Sibill Penn a murit de variolă în 1562 şi a fost îngropată în capela bisericii Sfînta Maria, nu departe de Palat. Spiritul ei nu a fost văzut sau auzit pînă în 1820, cînd capela a ars într-un incendiu, fiind ulterior reconstruită.

Cu această ocazie, rămăşiţele pămînteşti ale bonei au fost mutate într-un alt mormînt. De atunci, pe holurile palatului a început să fie văzută frecvent o prezenţă înaltă, învăluită într-o robă gri, cu glugă şi în acelaşi timp s-a auzit un sunet ciudat, de fus, în aripa de vest. Pentru că zgomotul părea să vină dintr-un perete ciudat al unui coridor, acesta a fost dărîmat. În spatele lui s-a descoperit o încăpere necunoscută pînă atunci, în care s-au găsit şi vechile unelte de tors ale bonei Sibill Penn.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.