În Spitalul de Boli Infecțioase “Matei Balș” nu se mai pot face internări din cauza numărului tot mai mare de infectări cu COVIT 19. Institutul „Matei Balș” are toate cele 640 de locuri  ocupate.

În momentul ăsta nu sunt locuri libere și este clar că cifrele din ultimele zile se văd în plan practic, la spitalele de boli infecțioase. Sigur că vom face și externări și lucrurile vor merge în continuare. Trebuie tras un semnal de alarmă dacă situația va merge în sensul creșterii acestui număr de îmbolnăviri, să se depășească de capacitatea de internare, și în secțiile normale și la ATI”, a spus Adrian Marinescu la Europa FM.

Și la Institutul „Victor Babes” mai sunt libere 150 din 450 de locuri. Se așteaptă ca până la finalul acestei săptămâni să fie ocupate toate locurile.

320 de noi cazuri de coronavirus au fost depistate în România în ultimele 24 de ore din 12.343 de teste prelucrate, iar alte 22 de decese au fost raportate. Bilanțul total al infectărilor ajunge la 23.080, iar numărul deceselor la 1.473.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.