Parcul Industrial Horezu a devenit o zonă căutată de investitori, un mare producător de conserve cu capital majoritar românesc hotărând să relocheze în zonă una dintre fabricile din Bucureşti.

„Dacă, până acum doi ani, în zona unde se organizează celebrul deja târg „Cocoşul de Hurez” nu era nimic, am reuşit să punem la punct un concept şi un plan de afaceri în urma căruia a apărut Parcul Industrial Horezu, o zonă unde deja avem şase investitori, urmând ca în cel mai scurt timp al şaptelea să vină aici. Este vorba de o mare companie românească, cunoscută pe piaţa conservelor, o companie care a decis să reloce una dintre fabricile din Bucureşti aici. Pentru noi este ideal acest investitor care va dea semnalul pentru alţii. Deja numărul locurilor de muncă a depăşit 100 şi toată zona de vest a oraşului devine o zonă economică, una care va aduce evident beneficii atât bugetului local, dar mai ales oamenilor
aflaţi în căutare de locuri de muncă”, a precizat primarul din Horezu, Ilie Fârtat, pentru Agerpres.

Companiile care funcţioneză deja în Parcul Industrial Horezu au afaceri în domeniul energetic, construcţii, alimentaţie publică şi agro-industrial. „Dacă nu în acest an, anul viitor va trebui reconfigurat acest parc printr-o extindere stradală pe un nou palier, în perimetrul care va asigura şoseaua de centură a oraşului”, a mai adăugat Ilie Fârtat.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.