În ultimele zile, au apărut în presă zeci de variante de posibile echipe guvernamentale sub conducerea lui Ludovic Orban.

Cum este un guvern de tranziție, care să pregătească, în primul rând, alegerile de anul viitor, și să îndrepte greșelile făcute de guvernele PSD, dar mai ales să fie deasupra oricărei suspiciuni, din acest guvern vor face parte, cel mai probabil, membri de partid mai puțin cunoscuți opiniei publice, cu câteva excepții, dar care să fie cunoscuți în breasla de care aparțin .

Este puțin probabil ca din acest guvern să facă parte nume cunoscute precum Vlad Nistor, vehiculat pentru ministerul de Externe sau al Culturii, Ovidiu Raeţchi, ministerul Apărării, Cristina Trăilă sau Alina Gorghiu pentru Justiție, cum nici Cristian Bușoi este posibil să nu se regăsească la Sănătate.

Guvernul Orban va fi o surpriză de proporții pentru opinia publică obișnuită de PSD ca toți baronii sau oamenii baronilor să fie în fruntea ministerelor. Va fi probabil cel mai decent executiv pe care l-a avut România în ultimii 30 de ani.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.