Nu foarte demult, actualul vicepremier Gabriel Oprea, naşul şi braţul înarmat cu şorţuleţ al guvernului Ponta, răbufnea despre actualul premier: “I-am dus copilul la biserică, cu toate că Victor Ponta nu are nici un Dumnezeu! Am plecat din Partidul Social-Democrat şi mi-am dat demisia din funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor fiindcă n-am vrut să aduc crima organizată în Guvern şi ştie bine acest lucru Victor Ponta!” Un alt fost lider al social-democraţilor, Mircea Geoană, spunea şi el cu obidă: “Acest partid, atâta vreme cât este condus din umbră de domnii Iliescu şi Năstase, nu are vreo şansă de reformare! Au pus în fruntea partidului o marionetă pe care o manipulează şi care are, la o vârstă atât de fragedă, apucături tiranice şi o lipsă cumplită de caracter!”
Trecând peste observaţia că nici unul dintre cei doi nu prea are căderea să vorbească despre cele sfinte – primul despre dumnezeire şi al doilea despre caracter, ambii l-au susţinut pe Victor Ponta după ce l-au plesnit cu declaraţiile de mai sus. Vinovaţi, în fond, de susţinerea ascensiunii celui „lipsit cumplit de caracter”.
Aşa cum vinovat este şi fostul „mare sultan” al PSD-ului, Adrian Năstase. Cel care l-a luat şi l-a instalat pe efebul Viorel în fastuosul său serai, l-a răsfăţat cu frumosul apelativ “micul Titulescu”, l-a uns în funcţia de şef al corpului său de control şi l-a lăsat să crească în haremul tineretului PSD.
Aici, junele Ponta, fost procuror, căsătorit şi cu un copil, o ocheşte cu dioptriile pe frumoasa Daciana, fata bogatului şi influentului bănăţean Ilie Sârbu, bine crescută şi cu o voce tulburătoare a la Edith Piaf. O pune sub lupă pe Daciana şi ajunge repede la concluzia că trebuie să lase dracului orice principii, să-şi lase prima nevastă şi s-o ia repede şi avantajos de soţie pe micuţa aristocrată roşie. Discretul baron de Timiş strâmbă din nas la ceea ce i se pare a fi o inacceptabilă mezalianţă, dar cedează în cele din urmă insistenţelor iubitei, naivei şi răsfăţatei sale fiice. Odată vrăjeala reuşită, Ponta nu mai are nici o problemă – tata-socru este obligat în mod natural să lucreze din greu la ascensiunea soţului iubitei sale fiice! Şi venerabilul o face cu maximă eficienţă! Chiar dacă, uneori, Ilie Sârbu mai răbufneşte, ştiind cu cine are de-a face! Rapid, „micul Titulescu” devine Marele Che şi merge “hasta la victoria siempre”!
Ascensiunea fulminantă a lui Victor Ponta, presărată cu trădări multiple, de la cea a lui Geană până la cea a soţiei Daciana, lăsată singură, în noiembrie 2014, să-şi bea ceaiul într-o superbă iarnă vieneză, precum şi a celor care l-au votat, pentru ca el să se însoţească cu prietenul Sebi pe nisipurile fierbinţi ale Arabiei, nu face, în fond, decât să confirme putreziciunea actualei clase politice, lipsită de cel mai elementar bun-simţ, care a vrut să ne facă să credem că dintr-un miciman al piratului Băsescu poate ieşi un mare bărbat de stat! Şi România chiar are nevoie, mai ales acum, de un mare bărbat de stat!
Scandaloasa afacere cu Şova, anchetată de procurorul Uncheşelu, aproape că nici nu mai contează, doar remarcăm banalul fapt că se întâmplă foarte târziu, doamnă procuror şef Kovesi!

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.