Google şi-a modificat vineri logoul de pe pagina sa principală pentru a marca 70 de ani de la naşterea muzicianului John Lennon, membru al trupei The Beatles.

Noul logo al Google este de fapt o animaţie care rulează pe fundalul sonor al piesei „Imagine”, una dintre cele mai populare creaţii muzicale ale artistului.

Mai multe evenimente speciale vor avea loc pentru a marca aniversarea a 70 de ani de la naşterea artistului.

Astfel, Yoko Ono, văduva lui John Lennon, organizează pe 9 octombrie două concerte, la Los Angeles şi la Reykjavik, în memoria fostului ei soţ.

Yoko Ono va prezida, totodată, tot pe 9 octombrie, ceremonia anuală de pornire a instalaţiei de iluminare de pe faţada Imagine Peace Tower de pe insula Vioey din apropiere de Islanda. Ceremonia va putea fi urmărită în direct şi pe internet, gratuit, pe site-ul www.imaginepeace.com, potrivit Mediafax. După ceremonie, Yoko Ono va înmâna LennonOno Grant for Peace, o distincţie bianuală, şi va susţine pe această insulă un concert împreună cu fiul ei Sean Lennon.

Cea de-a 70-a aniversare a lui John Lennon va fi celebrată şi printr-o ceremonie de sigilare a unei capsule a timpului, care va conţine diverse obiecte expediate de fani, dar şi câteva înregistrări ale regretatului artistului britanic, după destrămarea grupului Beatles. Ceremonia va avea loc la Rock and Roll Hall of Fame Museum din statul Ohio (SUA), care va păstra această capsulă până la ceremonia de deschidere a acesteia, programată pentru 9 octombrie 2040, ziua când artistul britanic ar fi împlinit 100 de ani.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.