Gigi Becali a primit învoire de la penitenciarul Poarta Albă pentru câteva zile în libertate, pe care și le-a petrecut, ca și în ultimele dăți, alături de familie.

El a fost duminică la slujbă la biserică, după care le-a mărturisit jurnaliștilor că nu îşi doreşte să se mai implice în viaţa publică și că Steaua va fi doar o societate comercială care va câștiga bani.

Totodată, latifundiarul a precizat că toată averea o va da lui Iisus Hristos şi că îi va ajuta pe cei năpăstuiţi de soartă. Becali a spus că „temniţa” l-a ajutat să descopere mântuirea.

Întrebat despre afirmaţiile sale legate de mafia de la ANRP, omul de afaceri a declarat că nu îşi mai aduce aminte despre aceasta, ba mai mult îi e ruşine de ce a spus.

„Eu nu mai stau în viaţa publică. Este opţiunea mea, alegerea mea, mai ales că am şi eu o vârstă. Nu îmi convine să stau la bătrâneţe la puşcărie. Circ nu mai vreau să fac. Nu mai sunt Gigi Becali. Am şters totul cu buretele şi am început o nouă viaţă care se numeşte Gheorghe Becali. Îl caut pe Hristos, oriunde este el, caut mântuirea. Pe cei bolnavi, înfometaţi, săraci (…) Toată averea mea o dau lui Hristos”, a spus Gigi Becali.

Omul de afaceri spune că închisoarea l-a ajutat să descopere mântuirea.

„Nu sunt mândru de mine. Şi dacă mi-e ruşine, nu mai fac. Eu nu mai fac rău la oameni, eu fac doar bine (…) Cel mai greu e că nu îţi vezi familia. Iustin Pârvu zice că cine n-a fost în temniţă nu ştie a se ruga. Eu nu ştiam să mă rog, nu ştiam ce înseamnă mântuirea. Temniţa e cel mai bun lucru din viaţa mea (…) Ce înseamnă doi ani de lipsire de libertate faţă de viaţa veşnică? Eu nu ştiam ce înseamnă fără arest”, a adăugat Gigi Becali la ieşirea de la slujba de duminică de la biserica construită de acesta în Pipera, potrivit Romania TV.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.