Gheorghe Ștefan a declarat că nu are nimic de reproșat procurorilor și că în cazul său justiția a fost corectă, dar că probabil I se trage de la politică și de la fotbal.
”Justiția față de persoana mea a fost corectă. Procurorii și judecătorii m-au judecat corect și nu am ce să le reproșez. Ma gândesc că există o justiție divină și vor plăti toți după faptele și inima lor. Nu am dușmănie pe nimeni și cred că toți oamenii din România au realizat că toți cei care greșesc trebuie să platească. Eu am greșit, voi plăti. Am greșit că am avut încredere în oameni”, a declarat Gheorghe Ștefan, potrivit b1.

„Se spune că ce nu te omoară de întăreşte, dar cu siguranţă ‘beciul domnesc’ te înmoaie”, le-a mai declarat Gheorghe Ştefan jurnaliştilor.

Întrebat despre starea sa de sănătate, Ştefan a spus că este una precară, că are leucemie limfatică, dar în stare incipientă şi se poate trata.
Fostul primar al municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, plasat miercuri din arest preventiv în arest la domiciliu, a declarat la ieşirea din Penitenciarul Rahova că a ajuns în acest loc din cauza fotbalului şi a faptului că a intrat în politică atunci când a candidat la primărie, scrie mediafax.
Pe durata arestului la domiciliu Gheorghe Ştefan nu are voie să părăsească imobilul în care locuieşte, fără încuviinţarea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza şi nu poate comunica cu inculpații și martorii din dosarul Microsoft.Gheorghe Ștefan a fost arestat preventiv în dosarul Microsoft, în luna octombrie a anului trecut, fiind acuzat de de trafic de influenţă şi spălare de bani.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.