Home Politica Gafă în campania PSD. „Mândri că suntem români” cu poze din Belarus și Polonia

Gafă în campania PSD. „Mândri că suntem români” cu poze din Belarus și Polonia

by Ioana Popescu

Campania electorală pentru europarlamentare a PSD a debutat cu o gafă de proporţii pentru un partid mare. Sloganul „Mândri că suntem români!” al PSD este însoţit de o serie de fotografii care se regăsesc pe afişele electorale. Numai că în loc de imagini din România, pe afişele PSD se găsesc imagini din Belarus și Polonia.

Descoperirea a fost făcută de către internauții români, citați de blogul aurasmihai.ro. Pozele sunt cumpărate de pe site-ul shutterstock.com.

În replică, consilierul Dan Sultănescu a scris pe pagina sa de Facebook că este un atac inventat de un popor creativ. „De unde sunt fotografiile din campania PSD – Sfinxul din Belarus, Arcul de Triumf din Sofia, Voronetul din Letonia și Delta din Polonia. Pe bune, alte atacuri se mai pot inventa? Bănui că da, suntem un popor creativ”, a scris Dan Sultănescu.

O gafă asemănătoare a fost făcută și de Nicolas Sarkozy  în campania din 2012. Poza de pe afișul său de campanie, care îl prezenta, cu privirea senină, în fata unei mări calme, nu a fost făcută în Franța, ci în Grecia, scrie HotNews.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.