Gabriel Cotabiță a deschis ochii și respiră fără ajutorul aparatelor, după 17 zile de comă, informează B1 TV. Este o îmbunătățire semnificativă față de starea de până acum a artistului.

Deocamdata nu se știe dacă solistul este conștient sau ce leziuni au provocat o comă de 17 zile la nivelul creierului. Medicii sunt rezervați încă asupra stării de sănătate a acestuia, încă fac investigații, dar se pune întrebarea cât de adectat este creierul artistului.

“Este un semn care trebuie interpretat cu prudență. Este un semn pozitiv, medical vorbind, dar drumul este lung. Astfel, se demonstrează faptul că a fost foarte bine îngrijit. Această trezire spontană, daca este confirmată este un semn că pacientul se simte mult mai bine, a mărturisit prof dr. Constantin Popa, medic neurology, potrivit B1.

Cântăreţul Gabriel Cotabiţă a fost găsit, pe 8 mai, în stop cardio-respirator, în stare de inconştienţă, într-un hotel din Capitală. Cotabiţă a fost resuscitat de un echipaj SMURD şi a răspuns rapid manevrelor, fiind stabilizat şi dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Artistul a trecut printr-o serie de intervenții, pentru a putea respira cu ajutorul aparatelor.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.