Președintele UNPR, Gabriel Oprea, prezent sâmbătă la lucrările Consiliului Național al PSD,  le-a transmis social-democrații că ei și UNPR „sunt aliați în cea mai serioasă și mai stabilă construcție politică”. El a dat asigurări că formațiunea pe care o conduce rămâne un „partener devotat” actualei alianțe de guvernare.

„PSD este și rămâne o forță, pentru că exprimă voința a milioane de români, este voința a milioane de tineri și vârstnici, de muncitori, agricultori, a milioane de familii care muncesc pentru a-și construi un viitor. Vă mulțumesc pentru corectitudinea parteneriatului politic pe care îl avem. PSD și UNPR sunt aliați în cea mai serioasă și mai stabilă construcție politică. Ne unesc aceleași valori și principiile moderne ale politicii pe care o reprezentăm. Sunt aici pentru a vă asigura că UNPR rămâne același partener devotat alianței din care face parte”, a spus Gabriel Oprea în discursul său, conform Agerpres.

Nu facem jocuri de culise, I-a mai asigurat Oprea pe PSD-iști.

„Ne-am respectat cuvântul dat. De fiecare dată ne-am demonstrat onestitatea și seriozitatea, fiindcă am pus întotdeauna umărul la stabilitatea economică și politică a acestei țări. Vom face același lucru în continuare. De aceea, susținem Executivul condus de Victor Ponta și susținem actuala majoritate parlamentară. Indiferent de speculații, UNPR rămâne fidel principiului stabilității. Suntem în acest Guvern pentru a guverna. Nu facem jocuri de culise, înțelegeri pe sub masă și, cel mai important, nu ne lăsăm partenerii la greu. Acesta este modul în care UNPR înțelege să facă politică”, a continuat Gabriel Oprea.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.