Fostul antrenor al Simonei Halep, Nicușor Ene, a declarat că jucătoarea, numărul trei WTA, apelează de mai mult timp la serviciile unui psiholog, care nu face parte din echipa sa oficială, dar că ar fi bine să-l ia cu ea în turnee.

„Din câte ştiu, vorbeşte de ceva vreme cu un psiholog, dar numai la telefon sau atunci când vine în ţară. Nu este de ajuns, ar trebui să îl ia cu ea în turnee. Una e să vorbeşti la telefon şi altceva e consilierea faţă în faţă. Pentru mine nu este o noutate că Simona nu face faţă presiunii, este o problemă pe care o are de când era la juniori. Îmi amintesc că atunci când mergeam cu ea la campionatele naţionale şi ajungea în fazele superioare se crispa din cauza presiunii mai mari, însă totul era bine când spunea că joacă de plăcere. Le-am recomandat părinţilor ei să o ducă din când în când la un specialist pentru câteva şedinţe, dar din păcate nu m-au ascultat. Acum este clar că are nevoie de un psiholog care să o simtă, să o vadă cu o oră înaintea unui meci şi să-i dea sfaturile necesare”, a declarat Nicușor Ene pentru ziarul Ring.

În timpul turneului de la Roma, Simona Halep, după ce a fost învinsă în semifinale de Carla Suarez Navarro, s-a blocat, enervat şi a rupt o rachetă de tenis, scrie dcnews.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.