Răzvan, fiul Gabrielei Firea, este primul androgin din România. În vârstă de 23 de ani, tânărul a renunţat la cariera de modeling şi, în prezent, lucrează ca stilist la un magazin de lux.

În România, lumea întoarce capul dupa el atunci când îl vede şi cel mai probail îl consideră drept o ciudăţenie. În străinătate, însă, oamenii îl opresc pe stradă pentru a-l întreba de unde se îmbracă. Chiar dacă nu de putine ori s-a spus despre el că ar fi femeie, Răzvan Firea spune că trebuie privit ca un bărbat.

7

Prezent la Happy Hour, fiul primului soţ al senatoarei Gabriele Firea, Răzvan a vorbit despre felul în care este perceput în România. „Mi se pare foarte important să arăţi altfel decât cei din jurul tău. Nu putem să spunem că suntem unici şi să arătăm toţi la fel. Toata lumea ar trebui să fie mai curajoasă. În România, oamenii se uită după mine, în străinatate mă opreşte pe stradă şi mă întreabă de unde mă îmbrac. Când te îmbraci, ca şi în viaţă, trebuie să ai un simţ al umorului. La mine asta se manifestă prin faptul că port haine care nu sunt neapărat foarte masculine. Nu mă gandesc ca am o latură feminina atunci când pozez, dar îmi place ideea de a juca roluri, deşi nu sunt actor. Dar modellingul nu a fost ceea ce îmi doresc cu adevărat”, a declarat Răzvan Firea în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruţă.

Desi nu putini sunt aceia care il privesc cu ochi critici, Răzvan Firea indeamnă la tolerantă. “Cu cât suntem mai toleranti, cu atât avem o viaţă mai frumoasă. Dacă îţi consumi energia cu cei din jurul tău si esti impotriva lor, nu vei fi foarte fericit”, a completat el.

copil firea

fiu firea 1

 

2

5

 

fiu firea

 

firea-mediafax-foto-adriana-neagoe

sursa: gandul.info

loading...

2 COMENTARII

  1. Geo Bogza visa o asemenea libertate .Atasamentul parinte-fiu .indemnul tanarului Razvan si arta pe care o etaleaza sunt pasi spre civilizatie ,pentru respectarea adevaratei si corectei individualitati umane .Felicitari amandurora!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.