Firma de consultanţă a nepotului preşedintelui Traian Băsescu, fiul lui Mircea Băsescu, a fost somată, anul acesta, de două ori de Fisc pentru a-şi plăti datoriile la bugetul de stat.

Dragoş Băsescu, fiul fratelui lui Traian Băsescu, are în sectorul 1 al Capitalei firma Centriq Management Consulting, care se ocupă de consultanţă pentru afaceri şi management, scrie ziarulring.ro.

Serviciul Colectare şi Executare Silită din cadrul Administaţiei Finanţelor Publice Sector 1 a emis, în primele luni ale anului, două somaţii şi titluri executorii pentru plata sumelor datorate bugetului general al statului de SRL-ul nepotului lui Traian Băsescu, potrivit anunţurilor oficiale publicate pe 27 februarie şi 6 martie.

Astfel, firma de consultanţă a fost somată să-şi plătească dările în termen de 15 zile de la data respectivelor anunţuri. SRL-ul lui Dragoş Băsescu se regăseşte pe listele datornicilor la Fisc actualizate la data de 31 decembrie 2013.

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro.

 

loading...

45 COMENTARII

 1. nu se poate Familia Basescu incalca legea cu mic si mare si nimeni nu le face nimik? oare unde traim ? i vrem la puscarie pe toti care i cheama cu Basescu

 2. Se pare ca familia basescu i-a ascultat sfatul presedintelui ” Sa traiti bine ” si fiecare a tras de unde a putut .. dar na, ce sa vezi , dupa ce au dus-o bine au probleme cu legea: elena basescu nu poate demostra cum a facut avere, base si-a insusit o casa din mihaileanu, fratele lui face trafic cu arme, iar beizadeaua cea din urma, nepotul nu isi plateste datoriile la stat! Curioasa sunt de ce o sa mai urmeze, ce alte performante mai face clanul basist!!

 3. Familia Basescu, o familie de top de-a dreptul. Base a furat o mica casa, fiica a facut avere peste noapte, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu isi plateste datoriile la stat. Asteptam si restul membrilor familiei sa se afirme.

 4. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea.Asteptam performantele urmatoarelor generati!

 5. Familia Basescu seamana mai degraba cu un clan mafiot avand in vedere ca majoritatea membrilor au probleme cu legea. Daca Traian a furat o casa din Mihaileanu, fiica cea mare nu poate sa demonstreze cum a facut averea, fratele face trafic cu arme, nepotul nu isi plateste datoriile la stat. Oare ce mai urmeaza?

 6. Numai lucruri rele face Basescu si corupte…. Si a imbogatit toata familia prin lucruri nejustificate si i a introdus pe toti in lumea politicii.Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

 7. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat, si altele.Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea.Asteptam performantele urmatoarelor generati!

 8. Familia Basescu se pricepe cel mai bine la furat si musamalizat,insa toate ies la iveala. Traian a furat FLOTA,casa din Mihaileanu si multe altele, EBA nu este in stare sa justifice averea pe care a facut-o, fratele face trafic cu arme,nepotul nu isi plateste datoriile firmei la stat. Practicile acestea se transmit din generatie in generatie,ramane sa vedem ce mai fura,asta in cazul in care nu facem ceva pentru a le pune capat acestor HOTI !!!

 9. Ii protejeaza Base cat e presedinte, dar dupa o sa ii salte pe toti ai lui. Nu o sa ii mai mearga cu hotiile prea mult. Cat e el de smecher, va plati pentru toate. Valabil si pentru Ponta.

 10. Se pare ca toti membrii familiei Basescu au probleme cu legea,nimic nou .Basescu a furat o casa din Mihaileanu,fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere,fratele face trafic de arme ,firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

 11. Toata familia Basescu se pare ca uita sa isi plateasca datoriile la stat, sa nu mai vorbim ca majoritatea firmelor detinute de acestia sunt pe pierdere si cu toate acestea inca functioneaza si familia Basescu prospera, oare cum este aceasta posibil? Vreau sa am si eu o afacere care sa functioneze chiar daca e in pierdere si care sa imi ofere un nivel de trai ca cel al familiei basescu, desi totul este pe minus.

 12. familia Basescu, aceiasi apa si pamant . Ciudat ca pana in momentul de fata aceste lucruri nu au fost facute publice. Probabil unchiu a facut ceea ce trebuia sa faca sa isi tina familia si afacerile lor ilegale,departe de presa. Propaganda de toate felurile pe fata!

 13. Nu se poate!!! Se pare ca toata familia Basescu incalca legea..Oare de la celelalte generatii de la ce sa ne asteptam avand in vedere ca fiecare in parte au probleme cu legea?Fiica lui nu-si poate demonstra averea,el insusi a furat o casa din Mihaileanu,fratele lui face trafic cu arme,nepotul nu-si plateste datoriile..

 14. Familia Basescu,o familie de hoti !!!Basescu a furat o casa ,fiica lui nu este in stare sa demonstreze cum a facut avere…fratele face traffic cu arme .. iar nepotul nu isi plateste datoriile la stat ! RUSINE !!

 15. Familia Basescu fura tot ce se mai poate pana se termina mandatul lui Traian Basescu ca dupa nu se stie ce o sa mai fie, sa speram ca nu o sa mai auzi nimic de Basescu, asta daca nu cumva incheie Ponta o alta intelegere cu el sau cu partidul lui marioneta PMP pentru a ramane la guvernare prin orice mijloace, PSD a demonstrate aceasta capacitate de nenumarate ori pana acum,asa ca nu ar fi exclus s ail vedem pe Traian Basescu ministru sau mai rau premier.

 16. O familie de infractori care nu mai merita increderea romanilor. Trebuie sa se termine cat mai repede era Basescu, sa se termine cu abuzurile de putere si infractiunile!

 17. Cei cu numele de Basescu sunt predispusi problemelor cu legea, fratele domniei sale implicat in “afaceri” cu arma, domnul Traian a “ascuns” flota, fica domnului Basescu ii este greu sa demonstreze avutiile si mai nou apare si nepotul, care nu poate sa ramana dator, trebuie sa iasa si el pe firmament. Dinastia Basescu isi face treaba.

 18. Nici nu ma asteptam la altceva din partea familiei lui Traian Basescu,dupa Eba care nu stie decat sa ne faca de ras,dupa fratele Mircea care leaga prietenii cu oameni rau-famati,acum si nepotul cautat de fisc !Cu o evaziune fiscala in plus,ce mai conteaza rezolva Basescu problema si scapa „basma curata” si nepotelul Dragos.

 19. Basca de marinar, este de vina…de acolo s-au inspirit sa ne ureze sa traim bine.El si familia sa asa au facut.Acum sa vedem cat de inovativa va fi micuta Sofia Anais.Cu atatea exemple in familie incepand de la bunicul care incalca Constitutia, la matusica care nu poate demonstra cum a facut avere, la unchiul Mircea Basescu care este acuzat de trafic de arme. Poate seamana cu bunicul, la inteligenta si ne arata ceva mai bun decat restul familiei. .Cred ca Dragos Basescu este un exemplu slab…doar 13.000 de euro, este putin fata de scorurile obtinute de restul familiei.

 20. in familia basescu toti au bani si au probleme cu legea acum apare si nepotelul ce distractiv oamenii mor de foame si ei de sitreaza o adevarata familie care ne conduce din umba.

 21. In fata legi nimeni nu e mai presus asa am invata cu toti, dar se pare ca persoanele apropiate politicienilor care ne conduc in momentul de fata Traian Basescu nu au aceleasi principi morale ca si noi

 22. Se simt prea bine in pielea lor astia din „marea” familie Basescu, familie de infractori! Basescu fura case! Elena Basescu „nu stie” cum a facut avere, fracsu vinde arme! Si mai apare si asta care probabil crede ca platitul taxelor e doar pt ce slabi de are datorii la fisc! Dar se termina mandatul domnului presedinte demis…

 23. Poate urmatoarele generatii vor veni cu ceva nou, pentru ca ne-am saturat de mincinosi si hoti. Se pare ca toti membrii familiei Basescu au probleme cu legea. La ce ne mai putem astepta cand asa ceva se intampla la nivel inalt ???

 24. Asteptam performantele urmatoare generatii. Basescu a furat o casa din Mihaileanu,fiica lui nu e in stare sa domonstreze cum a facut avere,fratele face trafic cu rame,firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu,trebuie sa ai probleme cu legea.

 25. Voctor Ponta arata facptul ca este incapabil de -a coordona activitatile la guvern acesta cerandu-i sprijinul domnului Traian Basescu nu m-ar mira ca pe viitor sa apara o coalitie PSD-PD-L purtand numele de UST.

 26. O familie de hoti ordinari, ce s-a te astepti din partea lor? Asta stiu ei cel mai bine, s a fure la greu. Toti sunt o apa si-un pamant ! Rusine s-a va fie ! Madame, Baseasca aia mica nu a fost in stare s-a demonstreze cum a facut avere si casa aia care o au in Mihaileanu, fratiorul care stie toata lumea ca face trafic cu arme ….RUSINE !!!!

 27. „Sa traiti bine” cei din familia Basescu! Fiica domnului presedinte nu e in stare sa justifice averea pe care o are, fratele face trafic cu arme, nepotul nu isi plateste datoriile la stat ….. Urmeaza toti exemplul lui Basescu care si el a furat o casa din Mihaileanu. Daca nu era suficient ca ne-a vandut tara…

 28. Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat. Asteptam performantele urmatoarelor generatii.

 29. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica lui nu e capabila sa demonstreze cum a facut avere, fratele face traffic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat.

 30. Cei cu numele de Basescu sunt predispusi problemelor cu legea, fratele domniei sale implicat in “afaceri” cu arma, domnul Traian a “ascuns” flota, fica domnului Basescu ii este greu sa demonstreze avutiile si mai nou apare si nepotul, care nu poate sa ramana dator, trebuie sa iasa si el pe firmament. Dinastia Basescu isi face treaba.

 31. Basescu s i a imbogatit toata familia prin lucruri nejustificate si i a introdus pe toti in lumea politicii.Penibil chiar,puscaria pe ei!!!

 32. Se pare ca daca esti membru al familiei Basescu, trebuie sa ai probleme cu legea. Basescu a furat o casa din Mihaileanu, fiica sa nu e in stare sa demonstreze cum a facut avere, fratele face trafic cu arme, firma nepotului nu-si plateste datoriile la stat. Asteptam performantele urmatoarei generatii.

 33. Se pare ca toti membrii clanului Basescu au probleme cu legea.Basescu fura o casa din Mihaileanu,juna fiica nu e capabila sa demonstreze cum a facut avere,iar fratele face trafic cu arme!De toata jena…!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.