Firicel din „Las Fierbinti” este un tip cu un simt al dreptatii extrem de bine dezvoltat, iar acest lucru il stiu foarte bine toti cei care-l cunosc. Cu toate ca telespectatorii il cunosc de pe micul ecran mai degraba ca un personaj simpatic si fara prea multa scoala, lucrurile nu stau deloc asa in viata reala.

In urma cu cativa ani, Firicel a luat, impreuna cu sotia lui, un credit de la o banca comerciala, insa acum cateva luni, actorul a constatat ca unele dintre clauzele contractuale nu sunt tocmai in regula. Asa ca Firicel a dat banca in judecata, alaturi de mai multe persoane care se considera pagubite de respectivele clauze pe care le-au reclamat ca abuzive. Procesul urmeaza sa inceapa peste cateva saptamani, insa se anunta unul de durata.

Firicel nu s-a multumit doar sa ceara anularea clauzelor si restituirea sumelor pe care pana cum le-a achitat in mod incorect. El a plusat si a deschis un alt proces prin care cere daune morale, considerand ca reprezentantii bancii au actionat cu rea-credinta. Si acest proces urmeaza sa inceapa, insa Firicel e convins ca la final va avea de castigat.

sursa- wowbiz.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.