La Eurovision 2015, Luminiţa Anghel s-a confruntat cu o situaţie inedită, relatează Click.ro.

Cele două artiste au pregătit pentru finala Eurovision 2015 coregrafii identice, iar Luminiţa s-a văzuit nevoită să facă revizuiri pe ultima sută de metri.

Sâmbătă, la repetiţiile care au avut loc pe scena Sălii Polivalente de la Craiova, diva Luminiţa Anghel a avut belele cu numărul ei artistic, din cauza unei soliste din noul val, Cristina Vasiu. Aceasta din urmă i-a dat Luminiţei total peste cap coregrafia şi show-ul.

Eurovision 2015: De la ce a pornit scandalul

Poftim, necaz! Puţin a lipsit ca între Luminiţa Anghel (46 de ani) şi Cristina Vasiu (22 de ani) să nu iasă scântei. Cele două concurente au fost la un pas să apară duminică, în faţa publicului, cu un show identic la Eurovision 2015, pentru că atât dansatorii Luminiţei, cât şi cei ai Cristinei aveau feţele acoperite cu măşti. La recomandarea regizorului spectacolului, dar şi a stilistului TVR, una dintre ele a fost nevoită să să-şi schimbe show-ul pe ultima sută de metri.

Eurovision 2015: Luminiţa a cedat în favoarea Cristinei Vasiu

Astfel, veterana Luminiţa a acceptat să cedeze în favoarea junei Cristina, mai ales că aceasta din urmă a fost prima care îşi anunţase intenţia unei astfel de coregrafii. Luminiţa le-a cerut dansatorilor ei să renunţe la măşti, doar pentru ca spectacolul ei să nu semene în vreun fel cu cel realizat de sexoasa blondină. Mai mult, cele două aveau şi ţinute în culori asemănătoare, alb, negru şi argintiu. Comparaţia se opreşte însă aici, căci la capitolul vestimentar Cristina Vasiu ne-a uluit, de-a dreptul. Dacă Luminiţa Anghel a purtat o rochie superbă, semnată Răzvan Ciobanu, tinerica de 22 de ani s-a îmbrăcat atât de sumar, încât cu greu ne-am putut lua ochii din zona ei inghinală, etalată ostentativ.

cristina_vasiu

luminita anghel

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.