După ce au mâncat banii, Dăncilă se dă revoltată de practicile salariale de până acum, ca și când nu tot ei le-au implementat. Viorica Dăncilă se poartă ca și când a venit PSD la putere după mai mulți ani de opoziție și a găsit prăpăd.

Premierul Viorica Dăncilă și vicepremierul Eugen Teodorovici au anunțat vineri seară la Tulcea că guvernul caută soluții pentru scăderea cheltuielilor statului. Dăncilă și Teodorovici au anunțat că primele două ținte sunt angajații detașați din firme în ministere pe salarii mari, precum și pensionarii care lucrează la stat.

Câți sunt și cine i-a detașat? Dar aceste răspunsuri le știe Dăncilă foarte bine, și cine sunt, și ai cui, și cine i-a adus.

De remarcat că PSD a încurajat, în cei 7 ani de când se află la guvernare, detașarea în ministere a mii de angajați la firme private sau instituții din administrația locală, ajungându-se ca administrația centrală să fie plină de rude ale liderilor partidului.

„Sunt foarte multe persoane, pe unele dintre ele le ştim, pe altele le aflăm acum când facem analiza fiecărui minister, persoane care sunt detaşate de la societăţi comerciale. Dacă e angajat de trei zile pe salariul de prim-ministru, detaşarea se face pe salariul din societate. Aceste lucruri nu le mai putem accepta. Vom cere detaşările de la fiecare minister în parte, pentru că nu e corect şi nu e un mod constructiv de abordare”, a declarat Dăncilă.

Foto- guvernul României

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.