Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune că, în patru-cinci ani, partidul ar putea da un premier femeie, iar atunci România ar avea „un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat”, adăugând: „Nu că Victor nu este un băiat frumos şi tânăr”, scrie gandul.info.

„Avem o colegă care este comisar european, avem colege în Guvern, avem colege în Parlament, avem colege în administraţia locală, dar nu avem, de exemplu, nu am avut până acum curajul să ne propunem ca, în 4-5 ani, PSD să dea un premier femeie acestei ţări. Am putea avea pentru prima dată în România un prim-ministru frumos şi căsătorit cu un bărbat. Nu că Victor nu este un băiat frumos şi tânăr. Dar cred că am putea să ne punem ca obiectiv acest lucru. Eu cred că în 4-5 ani România ar putea fi pregătită să aibă un Guvern condus de o femeie, cu toate avantajele care derivă din acest lucru”, a explicat şeful PSD.

Liviu Dragnea a fost întrebat de jurnalişti dacă s-a gândit la Rovana Plumb atunci când a spus că PSD poate da un premier femeie, el răspunzând că nu a avut un nume în minte, dar că Rovana Plumb poate fi o soluţie, „orice ministru având în raniţă bastonul de premier”.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.