Dom’ ministru Igaş, mă adresez dumneavoastră cu un autodenunţ. Puteţi să-l consideraţi raport de activitate în teren al agentului destabilizator Ciutacu. Nu vreau să captez atenţia mândriei discotecii din Pecica, nici a ruşinii şcolii din oraş. M-ar aranja un răspuns de la proaspăt învestita autoritate a statului de drept.

Vă ştiu iute vărsătoriu de sânge de ziarist violent şi adept al corecţiilor fizice pentru nealiniaţii care instigă poporul suveran şi nu aş vrea să vă răpesc din timpul necesar pedepsirii celor care au subminat instituţiile statului dând cu caşcheta de pământ în faţa Cotrocenilor. Raportez revenirea din mijlocul cetăţenilor subversivi care aveau impresia abuzivă că sunt motive întemeiate de nemulţumire la adresa domnului preşedinte-jucător şi dădeau cu huo în faţa fostului Consiliu de Miniştri.

Un nenorocit, că altfel nu-i pot spune, propunea să strângem în piaţă semnături pentru internarea forţată, la balamuc, a admiratorului doamnei Udrea. Altul, cică bolnav, dar solid ca un taur, voia să-l duc de mână-n palat la nea Gigi, că-n spitalele de stat e jale, iar eu par om cu trecere la vlăjganii de la poartă. Un demodat tomnatic voia să-l bag în direct să dăm startul reindustralizării ţării, un romantic spera în renaşterea culturii teleormănene, iar imegalabilul inginer Rizoaica m-a înjurat că n-am aplicat soluţia miraculoasă de renaştere a României.

Eu n-am vrut deloc să intru în jocul lor pervers, doar nu era să încurajez astfel de atitudini ostile. Plus că ştiu că deja s-a instaurat un curent de ordine şi discplină la Interne, iar Excelenţa Sa e pe cale să-şi reia colaborarea instituţională cu Poliţia. Aşa că am vorbit olecuţă la microfonul Antenei 3 (ştiţi, ne cam sileşte mogulul, vă spune la partid, între două lovituri de stat eşuate, domnul Cristoiu cum e să fii abuzat în trust), dar am subliniat că guvernul n-are bani, că nu există alte soluţii (dacă existau, evident că le-ar fi aplicat domnul preşedinte), că sindicatele sucks. Nu ştiu dacă m-am ridicat la înălţimea exigenţelor, dar, în măsura în care n-am reuşit, aş vrea să mă mă bucur de onoarea de a mă bate dumneavoastră personal.

Acest articol a apărut şi pe adresa www.ciutacu.ro

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.